Dit jaar is het ongeveer 12 1/2 jaar geleden dat wij verder gingen onder de naam Olympia Haarlem. Tevens bestaat de afdeling voetbal dan 100 jaar (KNVB telt de oudste oprichtingsdatum voor fusieclubs). In het weekend van 31 augustus en 1 september zullen er door de afdelingen diverse activiteiten georganiseerd worden.  

Wij, de jubileum- en evenementencommissie, organiseren op 31 augustus een feestavond met de feestband De Partyrockers (https://www.youtube.com/watch?v=sSjXppVVQlo&feature=youtu.be).

Vanaf aanstaande vrijdag 29 maart begint de voorverkoop van kaarten voor deze avond. Kaarten à € 5,00 zijn te koop op vrijdagavond, zaterdag, zondag en maandagavond aan de bar en dagelijks bij de leden van beide commissies (zie onder voor de namen). Voor deze prijs krijg je 4 munten. Op de avond zelf kosten de munten € 1,50. Om je te herinneren dat je een kaart hebt gekocht, vragen wij om een emailadres en/of mobiel nummer op het controlestrookje te schrijven. Wij gebruiken dit alleen om eenmalig een bericht te sturen op zo’n 10 dagen voor dit weekend.  

Tijdens dit weekend zullen wij ook een overzichtstentoonstelling organiseren. Mocht je nog oud materiaal hebben, zoals fotoboeken, vaantjes, krantenartikelen of andere zaken van DCO, DSB, DSC’74, Geel Zwart, HIS, SAC of TYBB en je bereid bent dit (tijdelijk) af te staan, neem dan contact met ons op via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Artikelen die niet terug hoeven, zullen worden afgegeven bij het Noord Hollands archief.

 Wij hopen op een grote opkomst, jij komt toch ook???

 De jubileum- en evenementencommissie:

 Armand Piers, Chantal van Baak, Donny de Kok, Johan de Kok, Kevin Blom, Peter Weijers, Robert Meijboom, Robert Smal, Ton van Baak.

Adres

  • Henk van Turnhoutsporthal
  • Nol Houtkampsportpark
  • Henk van Turnhoutpad 1
  • 2034 JL Haarlem
  • Tel. kantine: 023-5338606
  • Tel. bestuurskamer: 023-5451731

Over Olympia Haarlem

Waar zitten wij